Grolsch Inspiration #1

Inspiratie / by Grolsch RO

Inspirația este unul dintre impulsurile care ne alimentează cu idei, curiozitate și experiențe din care învățăm și devenim mai buni. Te provocăm să îți trezești curiozitatea de a te rescrie și de a te reinventa în fiecare zi, descoperind noi moduri de a ști, de a învăța, de a crea.
Pentru că cea mai eficientă formă de învățare este aceea din propria experiență, ți-am pregătit o serie de evenimente unde vei putea descoperi lucruri care te interesează cu adevărat, indiferent fie că este vorba despre o pasiune, un hobby sau pur și simplu dorința de încerca lucruri noi.

1 ROFMEX 2018 – 8 – 10 noiembrie

În perioada 8 - 10 noiembrie are loc Conferința Internațională organizată de Asociația Română de Facility Management în cadrul ROFMEX 2018. Evenimentul îşi propune să aducă în atenția celor care activează sau interacționează cu domeniile workplace, property și facility management o analiză aprofundată a provocărilor, tendințelor, inovațiilor tehnologice și oportunităților din acest sector.

La eveniment au confirmat participarea o serie de personalități internaționale de renume. Invitaţii vor discuta subiecte precum impactul evoluțiilor determinate de digitalizarea în workplace, property și facility management (IoT, Machine Learning, Big Data).

2 Atelier de creativitate MTR – octombrie 2018 – iunie 2019

MȚR organizează în perioada octombrie 2018 – iunie 2018 ateliere de creativitate. Abordările multidisciplinare și nonformale pun în centru viața țărănească, povestea și obiectul țărănesc.

Participarea la ateliere se face numai pe baza de înscriere și conform cu categoria de vârstă indicată în descrierea atelierului.

3 Festivalul Internațional MERIDIAN – 5 – 11 noiembrie 2018

Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România anunță organizarea Festivalul Internațional MERIDIAN 2018, ediția a XIV-a dedicată Centenarului Marii Uniri, ce se va desfășura în București între 5 și 11 noiembrie.

Sub genericul CONFLUENȚE, festivalul va aduce în fața publicului, în rol principal, creații de muzică nouă și jazz – în primă audiție absolută sau primă audiție în România – îngemănate cu prezența altor arte: poezie, dans, arte plastice, arhitectură, design interior, video, film, teatrul de păpuși. Cu acest demers se dorește apropierea de o audiență nouă, neobișnuită cu astfel de evenimente, care să descopere un univers provocator, în continuă schimbare, o adevărată oglindă a epocii actuale

4 Docuart Fest 2018 – 6 – 11 noiembrie

Festivalul documentarului românesc, Docuart Fest, a şaptea ediţie, începe în 6 noiembrie şi va cuprinde proiecţii ale celor 28 de filme selectate din peste 100 înscrise în competiţie. Selecţia oficială a festivalului s-a încheiat, iar filmele intrate în cele trei secţiuni competiţionale vor fi proiectate timp de şase zile, până pe 11 noiembrie la Bucureşti.

5 Cobra et Cie. | Expoziție de artă grafică - 28 septembrie 2018 – 27 ianuarie 2019

Expoziția Cobra et Cie. prezintă lucrări de grafică ale unor bine-cunoscuți artiști belgieni care au contribuit la conturarea viziunii grupării de avangardă CoBrA.

Născută din inițiativa a cinci artiști din Copenhaga, Bruxelles și Amsterdam (de unde și acronimul CoBrA), gruparea a reușit să se impună rapid prin ideile novatoare și abordarea experimentalistă, influența acestora depășind cu mult durată efemeră de viață a mișcării propriu-zise (1948-1951). Provocând limitele limbajelor și ideologiilor artistice curente dar și granițele geografice și culturale tradiționale, artiști precum Pierre Alechinsky, Karel Appel, Constant, Corneille, Christian Dotremont, Carl-Henning Pedersen, Joseph Noiret, Serge Vandercam explorează impulsul artistic originar inspirați de arta copiilor, de valoarea simbolică a relației cuvânt scris – scriitură – imagine, renunțând adesea la veleitățile de autor unic în favoarea unei opere realizate în colaborare.
Back Published 08 Nov 2018 Inspiratie
0 comments
Choose a cover
Choose