CALL FOR INSPIRATION!

Inspiratie / by Grolsch RO

Inspirația este unul dintre impulsurile care ne alimentează cu idei, curiozitate și experiențe din care învățăm și devenim mai buni. Te provocăm să îți trezești curiozitatea de a te rescrie și de a te reinventa în fiecare zi, să descoperind noi moduri de a ști, de a învăța, de a crea.

Pe site-ul nostru vei găsi secțiunea – INSPIRATION – aceasta fiind dedicată acelor evenimente care ne ajută să ne dezvoltăm, să ne lărgim orizonturile și să ne depășim limitele. Scopul acesteia este să inspire comunitatea Grolsch să-și trezească curiozitatea.

Pe scurt, pentru că cea mai eficientă formă de învățare este aceea din propria experiență, am gândit un spațiu virtual unde vei putea descoperi lucruri care te interesează cu adevărat, indiferent fie că este vorba despre o pasiune, un hobby sau pur și simplu dorința de învăța lucruri noi.

Așadar, suntem în căutare de evenimente, workshop-uri și cursuri care contribuie la dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi, fie că te interesează latura artistică, culturală sau orice alt domeniu unde e necesară gândirea creativă.

Dacă te numeri printre organizatorii unor astfel de evenimente, scrie-ne pe adresa de mail web@experimentalist.ro, iar noi dăm vestea mai departe.

Ce trebuie să știm mai exact?

- Datele evenimentului – oră, dată, locație, oraș

- Câteva cuvinte despre ce se va întampla acolo

- O scurtă prezentare a organizatorilor.

#awakeyourcreativemind #inspiriationfeedscreativity

Back Published 09 Oct 2018 Inspiratie
0 comments
Choose a cover
Choose