ON CREATIVITY [AWAKE FEST EDITION]: WILKINSON

Creativitate / by Grolsch RO

Muzică, filme, discuții și artă: a fost un weekend plin de energie, în care ne-am lăsat inspirați de Awake Festival, locul perfect pentru manifestarea creativității. Și ne-am întors aici cu nou episod din seria On Creativity, cu nimeni altul decât Wilkinson.

WILKINSON: Cred că oricine poate fi creativ, în orice mod. Felul în care îți aranjezi dormitorul e formă de creativitate. Dacă îți plac lucrurile aranjate sau dacă îți place dezordinea, e o formă de a te exprima. E o întrebare care e dificil de bătut în cuie, dar cred că se rezumă la felul în care te exprimi cum te simți, știi?

Și pentru mine... Sunt suficient de norocos ca atunci când mă simt creativ, să pot să încep să scriu muzică sau să merg la studio, să fac ceva de genul acesta. Dar uneori doar desenez pe hârtie. Sunt foarte multe feluri diferite de a fi creativ.

Toată lumea este creativă într-un fel. Tot ce ne înconjoară, tot ce vezi în lume este creat de mintea cuiva, în afară de copaci și iarbă. Tot ce este în camera asta este o idee. Când te gândești la asta, îți dai seama că trebuie să fie multă creativitate în lume, ca să o țină în mișcare. Deci cu singuranță o avem cu toții.

Muzica mea este melodică. Îmi place să folosesc linii de voce plăcute, îmi place să transmit un mesaj care unește oamenii și care îi aduce împreună și încerc să exprim foarte multă emoție prin muzica mea, în timp ce îi ofer multă energie pe care poți dansa, pe care poți alerga și să petreci, cum vom face și în seara asta.

Există diverse moduri prin care se poate descrie, e destul de dificil.

Aș spune că “Afterglow”, pentru că e un moment real în care simți că fiecare persoana de pe ringul de dans sau de la festival se adună și poți simți energia de acolo când ești pe scenă. Și e minunat. O altă melodie ar fi “Washed Away”, e una dintre melodiile recente de pe noul album, pentru că este foarte specială pentru mine din punct de vedere melodic. Are un sound de amploare și ia oamenii prin surprindere. Și mai e “Take You High”, care e melodia cu care îmi încep de obicei set-urile, și face ceea ce îi exprimă și numele: ridică starea de spirit a oamenilor și îi pregătește pentru concert. E o melodie foarte distractivă pe care să o interpretezi, are foarte multă energie.

Cred că pentru mine e felul în care îți exprimi individualitatea. Adică cine ești tu cu adevărat.

Back Published 04 Oct 2018 Creativitate
0 comments
Choose a cover
Choose