CREATIVE JAM @ AWAKE FESTIVAL. Matei de la Coma și Satellites, de vorbă cu Hefe

Creativitate / by Grolsch RO

Prima ediție a festivalului Awake a fost ocazia perfectă pentru un schimb de idei creativ. Artiștii noștri preferați s-au lăsat atrași de către Hefe într-o discuție efervescentă și ne-au împărtășit câteva secrete. Rețeta a fost simplă și cu ingrediente de calitate – trei muzicieni aflați pe val, un moderator cu întrebări faine și subiecte interminabile de conversație și am lăsat totul să înflorească în fața jar-urilor Grolsch pline cu bere rece.

Punctul nostru de întâlnire cu artiștii la festivalul Awake a fost platforma Feed Your Mind - o zonă de interacțiune și dezbateri ce a oferit participanților, in fiecare zi de festival, doza de inspirație și informație. Feed Your Mind Platform s-a adresat celor care sunt mereu în căutare de inspirație și a căror minte și imaginație rulează la viteză maximă. 

Cea de-a treia întâlnire pe tărâmul discuțiilor muzicale menite să inspire și să alimenteze curiozitatea fanilor la Awake Festival, a fost efervescentă și condimentată cu evocarea unor momente inedite. Invitații lui Hefe, Matei Tibacu – chitarist și coleg de trupă, și Cosmin & Chap – aka duo-ul clujean de noisy pop care întoarce capete, Satellites

De la Matei am aflat care au fost pasiunile sale muzicale inițiale, cum a fost atras de “showbiz” de mic ☺, cum distorsul i-a schimbat preferințele muzicale și viața. Am aflat și despre alter ego-ul său muzical care se manifestă în trupa Iluminati (check spelling). Cosmin (chitara, voce) și Chap (tobe) sunt cele două entități care alimentează indie-ul românesc cu un sound energetic cu arome de noisy pop. Trupa s-a format in 2012 și de atunci îi urmărim cu interes pe scenele festivalurilor și cluburilor. Pasiunea este și pentru ei ingredientul fără de care nu s-ar povesti azi despre Satellites.

Imagine versus muzică, aportul producătorilor, viitorul formatului fizic al discurilor și câte și mai câte. Despre muzica alternativă cu libertățile și constrângerile domeniului vă povestesc în continuare Matei, Cosmin și Chap: 
Back Published 29 Sep 2017 Creativitate
0 comments
Choose a cover
Choose