Creative Jam @ Awake Festival. Jurjak & Planet H, de vorbă cu Hefe

Creativitate / by Grolsch RO

Prima ediție a festivalului Awake a fost ocazia perfectă pentru un schimb de idei creativ. Artiștii noștri preferați s-au lăsat atrași într-o discuție efervescentă de către Hefe și ne-au împărtășit câteva secrete. Rețeta a fost simplă și cu ingrediente de calitate – doi muzicieni aflați pe val, un moderator cu întrebări faine și subiecte interminabile de conversație și am lăsat totul să înflorească în fața jar-urilor Grolsch pline cu bere rece.

Punctul nostru de întâlnire cu artiștii la festivalul Awake a fost platforma Feed Your Mind - o zonă de interacțiune și dezbateri ce a oferit participanților, in fiecare zi de festival, doza de inspirație și informație. Feed Your Mind Platform s-a adresat celor care sunt mereu în căutare de inspirație și a căror minte și imaginație rulează la viteză maximă. 

Jurjak ne-a împărtășit detalii despre relația pe care o are cu muzica încă înainte de a se fi născut și cât de mult l-a influențat faptul că a crescut într-un mediu muzical, iar Paul Opriș aka Planet H a adus povești muzicale semnate de alter ego-ul său muzical rock. S-a vorbit despre importanța producătorului în creația muzicală și despre cum se scrie muzică bună. Jurjak nu crede rețete muzicale, iar Planet H a dat un sfat tinerilor muzicieni – sa creadă în ei și să nu se descurajeze dacă evoluția lor muzicală nu seamănă întocmai cu ce au citit în cărți despre alți artiși. Prindeți gustul Creative Jam și urmăriți tot ce au povestit Jurjak și Planet H, aici: 
Back Published 19 Sep 2017 Creativitate
0 comments
Choose a cover
Choose