Tom Odell la Awake Festival. Interviu pentru Experimentalist.RO

Creativitate / by Grolsch RO

Festivalul Awake a fost experiența perfectă pentru acest sfârșit de vară în care ne-am străduit să vă arătăm cât de important este să îți trezești curiozitatea. După 3 zile care au trecut mult prea repede, petrecute în compania muzicii live, a teatrului, filmului, street artului și altele, ne-am reîntors acasă cu multe povești. Una dintre ele vine de la Tom Odell, cel care a susținut un concert magistral pe scena Awake și căruia am avut bucuria să îi luăm un scurt interviu. Vă invităm să îl urmăriți în continuare și o să aflați mai multe despre Tom, ce îi place să facă înafara vieții de turneu, și ce crede că este cel mai valoros lucru pe care îl poate avea un tânăr artist.

Are deja două albume de studio, iar talentul său incontestabil de cantautor i-a adus premii muzicale precum BRIT Awards sau Ivor Novello Awards – Songwriter of The Year. Dacă v-ați aflat în fața scenei principale The Cube @ Awake Festival duminică seara (3 septembrie), nu aveți nevoie să fiți convinși că acest tânăr de 27 de ani este o forță când urcă pe scenă, deja știți. 

Energia sa este explozivă, carisma și band-ul care îl acompaniază completează perfect o voce și o scriitură muzicală extraordinare. Poți să simți în timpul unui concert Tom Odell convingerea că artistul are o chemare interioară puternică pentru live performance și că nu o face pentru faimă sau pentru a se lăuda cu show-uri soldout pe stadioanele lumii. Îți promiți că vei reveni la unul dintre concertele sale pentru că vrei să vezi din nou cum Tom cucerește scena aparent fără niciun efort, din pură pasiune pentru muzică. 

Pasiunea este, așa cum ne-a confirmat chiar Tom Odell în interviu, mare parte din “secretul” ascensiunii sale muzicale, muzică și live performance este ce și-a dorit să facă dintotdeauna.

Până acum cinci ani, Tom Odell era necunoscut marelui public. Când cineva i-a recomandat lui Lilly Allen să meargă să îl vadă cântând, artista a fost pe loc atrasă de energia muzicală a lui Tom, comparându-l cu David Bowie în tinerețe. Ea este una una dintre prezențele care au avut o contribuție importantă la evoluția și ascensiunea sa muzicală. 

Vă invităm să urmăriți interviul pentru a descoperi care sunt celelalte persoane care l-au susținut, o poveste despre profesorul care l-a ghidat atât pe el cât și pe Chris Martin (Coldplay), dar și care sunt activitățile preferate ale lui Tom, în turneu sau când ia o pauză, la locuința sa din Londra sau de ce este esențial pentru tinerii artiștii să își “activeze” încăpățânarea la momentul potrivit. 

Mulțumim pentru oportunitate, Tom Odell & Awake Festival. 

Come back soon!

Tom Odell Facebook  

Tom Odell Instagram 

Awake Festival Facebook 

Awake Festival Instagram
Back Published 09 Sep 2017 Creativitate
0 comments
Choose a cover
Choose