Call for photo. #AwakeTheUnseen și câștigă un trip la Festivalul Foto Unseen Amsterdam.

Inspiratie / by Grolsch RO

Cum arată nevăzutul într-o fotografie? Trimite-ne o fotografie făcută de tine care descoperă nevăzutul și câștigă un trip la Amsterdam.

Ești pasionat de fotografie și petreci ore întregi pe instagram? Este ocazia ta să faci un trip la Amsteradam unde vei descoperi lumea fotografiei la unul dintre cele mai tari festivaluri de profil din lume, Unseen Amsterdam.

Festivalul Unseen Amsterdam prezintă cele mai interesante apariții în comunitatea internațională a fotografilor pe platforma sa online, dar și offline, la festivalul de fotografie care se întâmplă anul acesta între 22-24 septembrie la Amsterdam, găzduit de spațiul Westergasfabriek. Este ocazia ideală pentru a te conecta cu lumea internațională a fotografiei. O să revii de la Unseen inspirat și probabil cu cardul foto plin pentru că Amsterdamul este recunoscut pentru generozitatea compozițiilor vizuale. What a treat!

Fotografia ta #AwakeTheUnseen te duce la Amsterdam

E acolo, dar se arată doar celor care îl caută. Arată-ne instantaneul tău foto cu o compoziție pe lângă care treci în fiecare zi, care face parte din cotidianul tău, dar e cumva… nevăzută. Căutăm cadrul acela interesant care nu prezintă senzaționalul, ci normalul, nu aducem în prim plan ce strălucește, vrem să descoperim partea neobservată, discretă a realității înconjurătoare. Poate fi un moment care nu s-a petrecut pe scenă la festivalul tău muzical preferat sau un colț fermecător de stradă pe lângă care treci în drumul tău către birou. Fii creativ, caută unghiul potrivit și postează descoperirea ta pe Experimentalist.RO cu hashtagul #AwaketheUnseen.

Cum te înscrii 

Înscrie-te aici până pe 4 septembrie folosind butonul “Add Work”. Nu uita de hashtagul concursului #AwakeTheUnseen. Atenție, poți să participi cu o singură fotografie, alege-o pe cea mai bună. 

Câștigătorul este desemnat de curatoarea concursului, fotografa Andreea Retinschi, și va fi anunțat pe 5 septembrie prin e-mail sau pe facebook, precum și pe Experimentalist.RO, în cadrul acestei postări. Pentru mai multe informații te rugăm să consulți regulamentul. Fotografiile care nu corespund condițiilor din secțiunea VALIDAREA ÎNREGISTRĂRILOR din regulament vor fi scoase din baza de date. 

Poți vedea lucrările înscrise aici. Dacă te-ai înscris în concurs, dar înscrierea ta nu apare listată, te rugăm să verifici că ai pus tagul corect articolului, în câmpul dedicat din secțiunea "ADD WORK". 

Baftă tuturor!

UPDATE - Concursul s-a incheiat, iar Andreea Retinschi merge la Amsterdam, la Unseen Festival, impreuna cu Codrina Cazacu! FelicitariBack Published 30 Aug 2017 Inspiratie
0 comments
Choose a cover
Choose