Bass Invaders și Need for Mirrors au pus Timișoara în mișcare

Experiente / by Roxana Moraru

Need for Mirrors sau Joe Moses, DJ-ul care s-a poziționat în cei șapte ani de carieră printre numele grele ale industriei, a adus la Timișoara un drum and bass unic. Artistul britanic, alături de DJ-ii din crew-ul Bass Invaders, ne-a ghidat printr-o călătorie muzicală de ținut minte.

Dacă e vineri seara, la Escape e party DNB. Fanii genului s-au obișnuit deja să descopere noi și noi artiști care explorează ritmurile puternice. De această dată, ne-am bucurat de Need for Mirrors, care a a făcut venue-ul să vibreze, cu beat-uri inconfundabile, până la răsărit și chiar puțin după. Am avut parte de emoții autentice, cum doar drum and bass-ul poate transmite celor care iubesc acest stil.

Seara a debutat cu cei de la Bass Invaders. Cips Lupșa, DJ-ul arădean, este unul dintre fondatorii crew-ului. Îndrăgostit de drum and bass din 2013, acesta explorează mai multe subgenuri, făcând întotdeauna publicul să danseze pe mixuri vesele și creative. Sorenson activează în domniul DJ-ing-ului din 2011. Cu o slăbiciune pentru vibe-urile bass, deep, classic, ne-a delectat cu un set diversificat și dinamic.

După o încălzire pe cinste, pe scenă a urcat Need for Mirrors. Cunoscătorii știu că DJ-ul britanic este printre cei care își lasă amprenta în lumea drum and bass-ului, stabilind trenduri și producând muzică unică cu un stil numai al lui. Need for Mirrors experimentează constant, combinând linii intense de bass cu melodii puternice. Dar, cel mai important e faptul că păstrează întotdeauna un ochi pe public și trăiește odată cu el semntimentele frumoase pe care doar dnb-ul ți le poate oferi. 

Începându-și cariera în 2010, Need for Mirrors a lansat mix-uri după mix-uri cu label-uri cunoscute, precum Symmetry, Playaz, Clear Skyz, Dispatch Recordings, Metalheadz, Digital Soundboy, Shogun Audio, V recordings, Spearhead, Horizons, warm communications, B.m.t.m. și, desigur, Zoltar, propriul său label, care a luat naștere acum 6 ani. La Timișoara l-am văzut așa cum se simte el cel mai bine, spărgând granițele și făcând oamenii să danseze. 

Petrecerea a continuat cu Bass Invaders și Freenetik Kru, adică Balintz, Loopkian, Sovra și Toben. Pasiunea pentru muzica bună și entuziasmul transmis au făcut publicul timișorean să ne se poată dezlipi de boxe până după răsărit. 
Back Published 25 Apr 2017 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose