Zero T - Drum and bass-ul britanic a făcut Timișoara să vibreze

Experiente / by Roxana Moraru

Vestea că Zero T vine la Escape Venue, în Timișoara a adus iubitorilor de drum and bass zâmbetul pe buze. Iar cum Zero T este genul de artist care îți rămâne întipărit în minte de la prima ascultare, bucuria a fost continuă încă de la primul beat.

De o vreme încoace, din fericire pentru timișoreni, nu exită vreo săptămână în care ritmurile drum and bass-ului să nu facă niște pereți și niște suflete să vibreze. Iar din decembrie anul trecut, genul are și o casă nouă, Escape Venue. Aici sunt primiți cu brațele deschise atât artiști locali care fac primii pași, cât și artiști cu experiență din toată lumea. Iar vineri Freenetik și Digital Rush ne-au potolit setea de drum and bass cu Zero T, cu warm up de la Zero și after de la Moghty Boogie și MOFO. 

Zero de la Beta Kru a deschis frumos seara, combinând un sound vibrant cu experiența de cinci ani. De la ritmuri clasice, până la viziunii proprii ale melodiilor proaspăt lansate de marile nume ale industriei, DJ-ul stabilit în Timișoara i-a făcut pe cei prezenți să facă un pas mai aproape de boxe și să se pregătească pentru o seară de ținut minte. Pe Zero îl puteți asculta lunar la BK Radio Show și pe scenele din țară unde până acum a urcat alături de Logistics, BTK, The Quemists, Chris SU, The Prototypes, John B, Serum, Total Science, Mark System, Jfb, Palotai, TREi, Dave Owen, Lsb, Calculon, Brains, Eli Crust, Astronaut Kru, Yuffa&Hardcore, Dj Phoneme, Mighty Boogie, Badea Funk, Mental Chemistry, Elementrix și mulți alții.

Petrecerea a continuat cu Zero T care a hipnotizat pur și simplu publicul, ajutându-l să devină unul cu muzica. Unicitatea stilului în combinație cu diversitatea de influențe, ne-a făcut să dansăm fără oprire și să nu ne mișcăm din fața boxelor. Setul lui a cuprins atât producții proprii de la EP-uri și albume, cât și piese ale altor artiști, reintepretate într-un mod aparte. De la voci calme la sunete mai rebele, DJ-ul ne-a oferit de toate, scriind povestea unei seri de ținut minte. 

Zero T este un artist irlandez stabilit în Londra, fiind de 15 ani în industria drum and bass-ului. Cian McCann, după numele său real, a început cu labelul Bassbin și a ajuns să colaboreze cu nume mari ale genului precum Bryan G, Calibre, 4 Hero, Klute, AlixPerez, Rockwell și Noisia. Discografia lui ne dezvăluie o mare diversitate de abordări ale drum and bass-ului în colaborări cu labeluri precum Subtitles, Commercial Suicide, Function and Advanced Soul:r, Shogun Audio, Quarantine, Metalheadz,Fokuz, Integral/Spearhead, Citrus și Dispatch Recordings. 

Noaptea a continuat cu drum and bass din Timișoara fabricat de Mighty Boogie. Deși dansam deja de câteva ore, nu dădeam vreun semn că amvrea să ne oprim. Iar muzica DJ-ului timișorean ne-a ajutat cu siguranță. Începându-și activitatea acum mai mult de 10 ani, Haidu Bogdan a debutat în 2003, alături de Fiyah Burn Sound, implicându-se apoi în proiecte precum TMbase și AnonimTM. 

Petrecerea s-a încheiet cu ritmurile lui MOFO. DJ-ul din Deva are nenumărate party-uri din underground-ul românesc în portofoliu, iar alături de Burner Greene, Kukilla, și puterea unui soundsytem, Astounaut Kru, a dus vibrații pozitive la multe petreceri din Timișoara și nu numai.  

Petrecerea cu Zero T la Timișoara ne-a oferit o noapte de zâmbit încontinuu, mult bass, multă muzică frumoasă, iubitori ai genului veniți de departe și dorința de mai multe astfel de momente. 
Back Published 27 Jan 2017 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose