Music Box de Sărbători – 3 concerte de poveste de la Grolsch Residence

/ by Grolsch RO

E iarnă și e vacanță, iar noi nu putem fără muzică. Te provocăm la un minifestival de sufragerie la tine acasă. Voi aduceți cheful de petrecere, noi venim cu concertele Coma, Tourette Roulette și Grimus, așa cum s-au întâmplat nu demult la Grolsch Residence, dar și cu povești de la protagoniștii sesiunilor live, care au avut un 2016 plin.

Trupa COMA a avut un an foarte plin și ne bucurăm că am făcut parte din călătoria lor muzicală. 

Hefe ne-a spus care au fost momentele cele mai intense COMA în 2016.

Au fost multe locuri, momente și concerte frumoase in 2016.Ce imi vine asa in minte pe moment . Lansarea albumului a fost de departe nu cel mai important moment al anului, ci mai degrabă cel mai important moment al ultimilor ani:). Ne bucurăm că am trecut cu bine peste el și probabil nici în cele mai frumoase vise nu ar fi ieșit totul atat de bine, iar albumul a fost primit cu un entuziasm care ne a emotionat maxim.  Ne am dorit mult sa mergem sa cantam la Electric Castle și în sfârșit s-au aliniat planetele și am ajuns anul acesta. Știm că a plouat mult mult mult în seara aceea, dar știm la fel de bine că avem cei mai dedicați fani din lume care nu s-au mișcat un centimetru din fața scenei și au cântat tot concertul cu noi.A fost frumos!  Apoi, la Bucovina Rock Castle - o locație minunată, o cetate ca în povești, a fost un public ireal de frumos în număr foarte mare. În acea seara, când ne-am uitat cum se vede publicul de pe scenă,   ne-am simțit ca pe Wembley...Mulțumim!

Source: Coma au lansat noul album

Luați un loc aproape de trupa voastră preferată și bucurați-vă de un live session COMA, varianta “light”, într-un spațiu neobișnuit de mic pentru o trupă care umple scene imense cu energia muzicii lor.

Sufrageria Grolsch Residence a fost loc de întânire pentru rock’n’roll, funk, trip hop și tot ce le-a mai trăznit prin cap celor de la Tourette Roulette. Avem o mostră și vă invităm să degustați, dar întâi vă reținem la o poveste cu Narcis Axinte, lead vocal-ul trupei și posesorul unui simț al umorului care ocupă loc central și în sound-ul trupei, și în mini interviul de mai jos: 

În 2016 am fost cei mai buni. Anul ăsta am simțit cum e să fii pe panta ascendentă a succesului muzical (noi suntem niște oameni foarte relaxați). Suntem mândri că am scos primul clip cu twerk din istoria trupei, și că am urcat multe chestii bune pe canalele noastre. Am fost plăcut surprinși că am tot fost chemați la diverse emisiuni (Alternative Hour, Apropo TV). Am prins cântări la niște festivaluri drăgute (Alt-fest, Street Delivery, Focus Fest - Sibiu), două deschideri pentru Vița de Vie, o serie de concerte de club în care a fost mereu multă lume. Nu vrem să omitem nici colaborările cu Grolsh, ne-au plăcut mult, ne dorim să facem un clip cu delfini, am fi bucuroși să ne unim forțele. În 2017 vrem să ne lansăm în stil mare. Pe scurt, albumul se cheamă "T!TS" și a fost gândit să conțină numai superhituri. Ne dorim colaborări cu diverși artiști din România cum ar fi: Axxon, Mihai Traistariu, Costel Biju, și cu o rapperiță. În continuare mergem pe ideea pe care am mers până acum: Tourette Roulette, adică nu vei ști niciodată la ce să te aștepți.

Super trupa de rock alternativ Grimus a deschis Grolsch Residence.

Vali, Bogdan, Cristi, Lehel, Tamaș şi Titus au încălzit atmosfera cu un concert Grimus într-un setup neconvețional, în care muzica a strălucit. Descoperiți piesele cunoscute ale clujenilor într-o reintrepretare acustică cu instrumente clasice, alături de fermecătoarea lor invitată, Alexandra Ungureanu. 

2016 a adus în viața trupei Grimus multe lucruri faine pentru că trupa a aniversat 10 ani de existență, punctați în februarie printr-un concert aniversar de zile mari cu mulți invitați la Arenele Romane. Demne de a fi menționate sunt şi cele două concerte din vară în deschiderea formației Queen, cel din Bucureşti din Piața Constituției şi cel din Sofia de pe stadionul Levski. Colaborarea cu Alexandra Ungureanu pentru piesa Culoare la malul mării de sfârşit de vară e de asemenea o amintire specială pentru noi. Toamna anului 2016 a fost prefigurată de aerul rece al schimbării, deoarece fostul nostru toboşar Tamaş i-a predat ştafeta actualului toboşar Gabor, care a reîncălzit atmosfera într-un timp relativ scurt. Spre sfârşitul anului, un eveniment care s-a transformat în mintea noastrã în amintiri plăcute a fost concertul Grimus din cea mai boemă casă neconvențională care putea la fel de bine să se întâmple în Berlin - Grolsch Residence. Chiar şi luna decembrie din finalul acestui an are un vibe pozitiv, deoarece am reintrat în studio pentru piese noi. Despre anul 2017 nu spunem decât că va aduce un album nou Grimus. - (Valentin Rauca, chitarist Grimus)
Back Published 22 Dec 2016
0 comments
Choose a cover
Choose