Winter Wonderland

Creativitate / by Adelina Campean

Dacӑ tot suntem în perioada sӑrbӑtorilor de iarnӑ, astӑzi vӑ propun o plimbare vizualӑ prin câteva fotografii de iarnӑ, transformate în scene de poveste de nimeni alta decât ilustratoarea Alexandra Gavrilӑ. Proiectul de mai jos a primit numele de “Winter Wonderland“ şi vine direct de la Cluj-Napoca.

Sӑrbӑtorile de iarnӑ sunt sӑrbӑtorile preferale ale Alexandrei. Cât despre mine, luminile ce strӑlucesc în toiul nopţii sau momentul în care privesc fulgii de nea cum acoperӑ totul sunt clipe de neuitat. Tot ce ne înconjoarӑ se schimbӑ, se îmbracӑ în alb şi nu ai cum sӑ nu simţi o bucurie aparte. Parcӑ uitӑm şi de frigul de afarӑ. Şi ce perioadӑ a anului sӑ fie mai potrivitӑ pentru visare decât Iarna?

“Când eram micӑ, Crӑciunul era sӑrbӑtoarea mea preferatӑ. Cât durau sӑrbatorile de iarnӑ, mi se schimba felul în care vedeam lumea din jur. Parcӑ şi aerul era diferit. Fotografiile Adelinei mi-au amintit de acea perioadӑ. Îmi place natura în general, dar iarna, acoperitӑ de zӑpadӑ, primeşte un aer magic.”(Alexandra Gavrilӑ)

Aşa cӑ vӑ invit sӑ va bucuraţi şi voi de Winter Wonderland, cel puţin aşa cum m-am bucurat eu de colaborarea cu Alexandra Gavrilӑ. Şi bineînţeles, Sӑrbӑtori fericite!
Back Published 22 Dec 2016 Creativitate
0 comments
Choose a cover
Choose