Grolsch Opening Act #10: Days of Confusion și K-Gula

/ by Grolsch RO

Închidem primul sezon Grolsch Opening Act cu o colaborare între un proiect rock și un artist hip hop. Contrapunct muzical reușit realizat de cei de la Days Of Confusion și K-Gula.

Sunt trupe care ascultă alte trupe așa cum le asculți și tu, și prietenii tăi și noi toți. Cu drag, cu invidie creativă, cu plăcere, cu dorința de a-i cunoaște și de a le egala sau chiar depăși succesul. Așa s-a născut Grolsch Opening Act. Din curiozitatea de a afla cine i-a inspirat pe artiștii care se află la început de drum pe scena muzicală românească. 

Days of Confusion (DoC) cântă alternative metal și post grunge din 2012, când Cezar Popescu (chitară) și Cosmin Lupu (voce, chitară) au înființat proiectul. Componența actuală Days of Confusion este Cezar Popescu (chitară), Dan Ionescu (chitară), Cosmin Lupu (voce, chitară), Andrei Ilie (tobe), Andrei Zamfir (chitară bas). Artistul K-Gula i-a inspirat și au ales să reorchestreze piesa "O viață" pe care au cântat-o împreună în premieră la un festival acum două luni. A fost o surpriză plăcută pentru toți așa că au ales să repete experiența în cadrul Grolsch Opening Act. Enjoy!

Grolsch Opening Act face posibilă o întâlnire a proiectelor muzicale emergente pe scena românească alternativă cu cei care i-au inspirat. Cum? Provocând noii artiști să cânte un cover tribut din repertoriul trupei consacrate avându-l ca invitat pe unul dintre membrii acesteia. Și pentru că multe trupe ne-au răspuns la provocare am adunat 10 episoade în care te invităm să descoperi câte două piese înregistrate live, cântate de trupa de newcommers și un scurt interviu moderat de Hefe, unul dintre inițiatorii Grolsch Opening Act, alături de Mr. Jurjak.
Back Published 02 Aug 2016
0 comments
Choose a cover
Choose