GROLSCH OPENING ACT #8: Tourette Roulette și Toulouse Lautrec

/ by Grolsch RO

În episodul 8 Grolsch Opening Act Tourette Roulette ne-au arătat că Lumea- i un sat de vacanță într-un featuring cu Cătălin Rulea de la Toulouse Lautrec. Pe ritmuri de rock și Tambourine.

Sunt trupe care ascultă alte trupe așa cum le asculți și tu, și prietenii tăi și noi toți. Cu drag, cu invidie creativă, cu plăcere, cu dorința de a-i cunoaște și de a le egala sau chiar depăși succesul. Așa s-a născut Grolsch Opening Act. Din curiozitatea de a afla cine i-a inspirat pe artiștii care se află la început de drum pe scena muzicală românească. 

Tourette Roulette s-au format în anul 2014 din Mihai Marin (Les Elephants Bizzares/Hotel Fetish/The MOOod) - Bass, Bogdan Alexandrescu (Chester/Dekadens/D'aia) - Drums, Narcis Axinte (Harlequin_Jack/We Singing Colors/Crowd Control) - Vocals și Dan Minel Stoica (Stema/Nina Neagu Band/Blue Pulse) - Guitar/Keyboard. Fiecare membru al trupei are un background muzical bogat și asta se simte din plin când asculți piesele Tourette Roulette: fiecare abordează un stil nou și ne încântă cu un mix de influențe care nu ne lasă să ne oprim din dansat.

Grolsch Opening Act face posibilă o întâlnire a proiectelor muzicale emergente pe scena românească alternativă cu cei care i-au inspirat. Cum? Provocând noii artiști să cânte un cover tribut din repertoriul trupei consacrate avându-l ca invitat pe unul dintre membrii acesteia. Și pentru că multe trupe ne-au răspuns la provocare am adunat 10 episoade în care te invităm să descoperi câte două piese înregistrate live, cântate de trupa de newcommers și un scurt interviu moderat de Hefe, unul dintre inițiatorii Grolsch Opening Act, alături de Mr. Jurjak.
Back Published 19 Jul 2016
0 comments
Choose a cover
Choose