Grolsch Opening Act #4: Pistol Cu Capse & E.M.I.L.

/ by Grolsch RO

Grolsch Opening Act #4 i-a adus săptămâna asta în studio pe Pistol cu Capse și pe Gabi de la E.M.I.L.

Sunt trupe care ascultă alte trupe așa cum le asculți și tu, și prietenii tăi și noi toți. Cu drag, cu invidie creativă, cu plăcere, cu dorința de a-i cunoaște și de a le egala sau chiar depăși succesul. Așa s-a născut Grolsch Opening Act. Din curiozitatea de a afla cine i-a inspirat pe artiștii care se află la început de drum pe scena muzicală românească. 

Grolsch Opening Act face posibilă o întâlnire a proiectelor muzicale emergente pe scena românească alternativă cu cei care i-au inspirat. Cum? Provocând noii artiști să cânte un cover tribut din repertoriul trupei consacrate avându-l ca invitat pe unul dintre membrii acesteia. Și pentru că multe trupe ne-au răspuns la provocare am adunat 10 episoade în care te invităm să descoperi câte două piese înregistrate live, cântate de trupa de newcommers și un scurt interviu moderat de Hefe. 

Pistol cu Capse este un proiect care a început în anul 2003, iar muzica lor punk-rock are influențe reggae și ska. Până acum,au lansat trei albume: Pistol cu Capse (2008), Unplugged (2012) și După 10 (2015).

Pistol cu Capse sunt: Vlad Staricu (voce, chitara), Bogdan Iures (chitara), Adi Kapnobatai (bass) și Alex SuperEroul (tobe)
Back Published 21 Jun 2016
0 comments
Choose a cover
Choose