Grolsch Opening Act #3 - Aeon Blank și Vița de Vie

/ by Grolsch RO

Al treilea episod Grolsch Opening Act i-a adus în studio pe Aeon Blank și pe Cezar de la Vița de vie. Bonus Jazz 8.

Sunt trupe care ascultă alte trupe așa cum le asculți și tu, și prietenii tăi și noi toți. Cu drag, cu invidie creativă, cu plăcere, cu dorința de a-i cunoaște și de a le egala sau chiar depăși succesul. Așa s-a născut Grolsch Opening Act. Din curiozitatea de a afla cine i-a inspirat pe artiștii care se află la început de drum pe scena muzicală românească. 

Grolsch Opening Act face posibilă o întâlnire a proiectelor muzicale emergente pe scena românească alternativă cu cei care i-au inspirat. Cum? Provocând noii artiști să cânte un cover tribut din repertoriul trupei consacrate avându-l ca invitat pe unul dintre membrii acesteia. Și pentru că multe trupe ne-au răspuns la provocare am adunat 10 episoade în care te invităm să descoperi câte două piese înregistrate live, cântate de trupa de newcommers și un scurt interviu moderat de Hefe, unul dintre inițiatorii întregului proiect Grolsch Opening Act, imaginat de Hefe alături de un alt artist de pe scena muzicală alternativă, Mr. Jurjak. 

Aeon Blank este o trupă de rock alternativ, cu influențe dark wave, gothic și metal. În mai 2016, au aniversat 5 ani de la înființare cu un concert în care i-au avut alături pe scenă pe Between Colors, Sticks and Stones și alți invitați surpriză. 

Trupa Aeon Blank e formată din Emil Luca – vocal and guitar, Mircea Becherescu – guitar, Adrian Popescu – bass, Radu Artin – drums și Zory David – keyboards & samples.
Back Published 14 Jun 2016
0 comments
Choose a cover
Choose