">


Grolsch Opening Act #2 - The Kryptonite Sparks și Partizan

/ by Grolsch RO

Al doilea episod "Grolsch Opening Act" îi aduce în același studio pe The Kryptonite Sparks și pe Artan și Suedezu de la Partizan. Au ieșit scântei. Rock!

Sunt trupe care ascultă alte trupe așa cum le asculți și tu, și prietenii tăi și noi toți. Cu drag, cu invidie creativă, cu plăcere, cu dorința de a-i cunoaște și de a le egala sau chiar depăși succesul. Așa s-a născut Grolsch Opening Act. Din curiozitatea de a afla cine i-a inspirat pe artiștii care se află la început de drum pe scena muzicală românească. 

Grolsch Opening Act face posibilă o întâlnire a proiectelor muzicale emergente pe scena românească alternativă cu cei care i-au inspirat. Cum? Provocând noii artiști să cânte un cover tribut din repertoriul trupei consacrate avându-l ca invitat pe unul dintre membrii acesteia. Și pentru că multe trupe ne-au răspuns la provocare am adunat 10 episoade în care te invităm să descoperi câte două piese înregistrate live, cântate de trupa de newcommers și un scurt interviu moderat de Hefe, unul dintre inițiatorii întregului proiect Grolsch Opening Act, imaginat de Hefe alături de un alt artist de pe scena muzicală alternativă, Mr. Jurjak. 

Răzvan, Rareș, Răzvan sunt scânteile de kriptonită recent apărute pe scena alternativă. Cântă alternativ, indie rock, cântă bine de tot. Așa de bine, că unul dintre cele două EP-uri pe care le-au lansat până acum a fost produs de Adi Despot (Vița de Vie), iar la ultimul lor concert s-au arătat pe scenă în compania unor invitați de seamă: Artan (Partizan), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Vlase (ZOB) sau Vladimir Ivanov (Pinholes).    
Back Published 07 Jun 2016
0 comments
Choose a cover
Choose