Grolsch Opening Act #1 - Jurjak & Harlequin Jack

/ by Grolsch RO

CREAȚIE ȘI INSPIRAȚIE CU TRUPE NOI ȘI CEVA MAI VECHI.

Sunt trupe care ascultă alte trupe așa cum le asculți și tu, și prietenii tăi și noi toți. Cu drag, cu invidie creativă, cu plăcere, cu dorința de a-i cunoaște și de a le egala sau chiar depăși succesul. Așa s-a născut Grolsch Opening Act. Din curiozitatea de a afla cine i-a inspirat pe artiștii care se află la început de drum pe scena muzicală românească.

Grolsch Opening Act face posibilă o întâlnire a proiectelor muzicale emergente pe scena românească alternativă cu cei care i-au inspirat. Cum? Provocând noii artiști să cânte un cover tribut din repertoriul trupei consacrate avându-l ca invitat pe unul dintre membrii acesteia. Și pentru că multe trupe ne-au răspuns la provocare am adunat 10 episoade în care te invităm să descoperi câte două piese înregistrate live, cântate de trupa de newcommers și un scurt interviu moderat de Hefe, unul dintre inițiatorii întregului proiect Grolsch Opening Act, imaginat de Hefe alături de un alt artist de pe scena muzicală alternativă, Mr. Jurjak.

Iată și câteva gânduri de la Hefe: 

”Atunci când cineva se apucă de muzică este imposibil să nu aibă și gândul "ce aș vrea să cânt o piesa cu...", fiecare punând trupa preferată în locul celor 3 puncte de suspensie. Mai vine cumva la brat și gândul "visul meu este să ajung să cânt în deschiderea trupei care m-a inspirat și care m-a făcut să pun mâna pe un instrument" prin acest mod gândind cumva că ne îndeplinim misiunea pe care o aveam. Să o luăm și altfel. Atunci când cânți într-o trupă mare parcă simți și ești dator cumva să întinzi o mână și celor care muncesc și visează să ajungă unde ai ajuns și tu. Grolsch Opening Act pune împreună trupe, leagă generații, dezvoltă idei totul sub aceeași umbrelă care ne-a unit pe toți din ziua 1 și anume: pasiunea necondiționată pentru muzică.”

Te invităm să dai play primului episod și să urmărești în fiecare marți câte un nou episod pentru a descoperi noi trupe și colaborări inedite.
Back Published 31 May 2016
0 comments
Choose a cover
Choose