Street Life cu DJ Limun

Experiente / by Roxana Moraru

O seară de joi, niște oameni mișto și multă muzică bună. Astea au fost ingredientele necesare pentru lansarea EP-ului „Street Life”, a lui DJ Limun. Și le-a avut, din plin.

Totul a început cu DJ Sfera, care a făcut oamenii să danseze pe Hip Hop, Funk și Turntablism. Artistul are chiar o melodie pe materialul lansat ieri.

Dj Limun a adus, în continuare, zâmbete pe fețele celor prezenți cu melodii noi, dar și vechi. Cu influențe din zona Techno, Hip Hop și Turnablism cele cinci melodii  de pe noul material te fac să te gândești că „viața e o continuă aventură”.

„Jumătate  din melodii trebuie să le numesc opere de artă, pentru că nu știu exact să denumesc ce am făcut acolo. Un singur cuvânt, un nume, e prea puțin pentru ce transmit wave-urile pe care le-am scos.”

Street Life, pentru că așa se numește EP-ul, ne arată că nu suntem singuri, că „în viață depinzi de prietenii pe care ți-i faci, în general, pe stradă”, iar de la asta „la a înțelege muzica cu adevărat e un pas destul de mare, pe care trebuie să știi când să-l faci”, transmite Marius Deneș.

Un Dj care știe când se să oprească din mixat pentru a comunica cu publicul, un artist care dansează odată cu cei prezenți și știe când să își ia ochii din laptop și mâinile de pe aparat pentru a se bucura și el de muzică e cu siguranță un om care simte și energia transmisă de cei din jurul lui și ține cont de ea.

Melodiile care pot fi ascultate „pe stradă, în mașină, înainte de petrecere, sau dimineața, după” le veți putea  găsi, în format CD la următoarele evenimente.  Până atunci, aruncați o ureche aici.

Petrecerea de la TamTam a continuat în ritmuri de drum and bass cu Dumbo (Freenetik Crew) și Fukdup (Harty Pard TM).
Back Published 25 Sep 2015 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose