Victoria Film Festival // Ziua 1, ziua 2, Felurit.

Experiente / by Grolsch RO

Cea de-a doua zi a Festivalului de Film Victoria ne-a prins cu costumele de baie pe noi, într-un soare capricios – credem că juca un fel de-a v-ați ascunselea printre nori. O explicație cel puțin la fel de rezonabilă și de ludică precum festivalul cu pricina.

Până pe seară, lumea a operat în genere la viteza chill – nu se grăbea nimeni, nu se-nghesuia nimeni. Mai mult ca sigur datorită muzicii cu gust de mojito de pepene, răcită de cei de la nicecream.fm ++ cu ceva apariții-surpriză – Emap, Vast Solo et co. Pe ploaie, că au mai fost și ceva intermitențe noroase, oamenii au încins un mini-party pe lângă dj și baruri, vizavi de stadion.

Pentru cinefilii care s-au trezit devreme, proiecțiile de scurtmetraje-n calup au început în ambele zile pe la 11.00. L-am văzut și pe Millo Simulov prin Victoria. Nici urmă de Hello Kitty însă, exceptându-i scurtmetrajul. Cât a fost ziua de lungă, orașul a fost luat la două roți și descoperit pe rând de vizitatori. Ce-i drept, după 3 zile petrecute acolo, aveam cu toții impresia că suntem de-ai locului. Bicicletele au ajutat în sensul acesta.

În rest, ne-am mai ocupat cu ceva reciclări artistice. Au călcat pragul standului prezidat de Wood be nice toți curioșii și au meșterit la inele, brățări, tablouri și .. opaițuri, cu părți de sticle de Grolsch. Au implicat anatomia sticlei în alte chestii, mai complicate. La final toată lumea și-a luat creațiile la purtător. Pe principiul – îți faci singur suvenirul și-l iei acasă cu tine. Am mai colectat și pasiuni îndrăznețe, că în #awakening despre asta este vorba. Să te deștepți și să-ți dai seama că nu prea contezi dacă nu ești dublat de ceea ce îți place cu adevărat să faci. #Awakening este vocea aia interioară care-ți dictează ce anume este fericirea.

Serile s-au încheiat cu proiecții în aer liber – Domestic și Poziția Copilului. În penultima seară, au ținut frigul în frâu Robin and the Backstabbers, cu un concert așa cum n-a mai auzit niciodată Victoria. Ziua a treia, mâine. Asezonată cu oamenii frumoși pe care i-am întâlnit pe-acolo.
Back Published 26 Aug 2013 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose