STIMMING (Alpe Lusia Album Release Tour)

Experiente / by Grolsch RO

8 April 2016 // 23:00
@Kristal Glam Club (Bvd. Regina Elisabeta nr. 34)

Stimming vine în premieră la București pe 8 aprilie la Kristal Glam Club.

Pornit în turneul de promovare “Alpe Lusia”, producătorul german aduce pentru prima oară la București arta sa ce reinventează muzica House. Folosind în seturile sale sunete cotidiene cum ar fi un espressor, jucării de copii, monezi sau un tăietor de pizza, Stimming este genul de DJ vizionar căruia nu-i e frică de nimic când vine vorba de muzica nouă de club. Carisma și afinitatea pentru inovație i-au asigurat astfel un loc în gașca Diynamic Music alături de Solomun și Kollektiv Turmstrasse. Seara de 8 aprilie va fi completată din partea scenei locale de Cap, Nu Zău, Personne și Jupiter 8.

Evenimentul începe la ora 23:00, iar accesul costă 30 de lei până la ora 00:00 și 40 de lei după.

STIMMING (DE)

Diynamic Records

29 aprilie este data în care Stimming lansează albumul “Alpe Lusia” la Diynamic Music. Originar din Hamburg, muzicianul pregătește al patrulea album din carieră cu un titlu inspirat de o cabană alpină retrasă din Nordul Italiei, unde și-a desfășurat, izolat timp de o lună, procesul creator al albumului.

”Mi-am dorit să creez ceva doar al meu, o călătorie care, pe lângă formula bazală de House, să se distanțeze pe cât posibil de tendințele contemporane.” a declarat Stimming. Mai mult, despre acest material discografic industria are doar cuvinte de laudă - Incredibil de cald, de o sinceritate profundă, dar jucăuș în același timp, ca și cum cineva a creat muzică singur pe o barcă în largul oceanului. Iar barca există în realitate: după finalizarea producției Alpe Lusia la cabană, Stimming a plecat singur pe mare timp de șapte zile. Plutind prin Marea Nordului și Baltică până în Nordul Suediei prin Rotterdam, Stimming a ales să rezerve acest timp pentru a reflecta în liniște asupra noului său set live, pregătit special pentru turneul mondial de promovare al noului album.

www.stimming.org

www.soundcloud.com/stimming

www.facebook.com/pages/Stimming/131563776854335LINE-UP:

STIMMING

CAP

NU ZĂU

PERSONNE

JUPITER

8

ACCES: - 30 de lei până la ora 00:00 - 40 de lei după 00:00 LINK EVENIMENT FACEBOOK:https://www.facebook.com/events/1049978291691005/


ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!


Back Published 06 Apr 2016 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose