THE FRESH prezinta Macanache/VALI UMBRĂ & GONZA/DJ NASA

Experiente / by Grolsch RO

11 November 2017 // 21:00
@Arenele Romane

Pe 11 noiembrie, Macanache urcă pentru prima oară pe scena The Fresh, alături de Vali Umbră & Gonza si DJ NASA.

Poet de meserie, crescut la periferie, Macanache aduce la Arenele Romane rimele sale iscusit legate și foarte apeciate, în timp ce Vali Umbră și Gonza combină clasicul hip-hop cu electro, funk, dubstep, trip-hop, lansând cu această ocazie LP-ul ”Pentru Fiecare”. În completarea serii vine talentata Yarah Bravo, celebră ca vocea perfect pusă în valoare de DJ Vadim, dar și ca membră fondatoare One Self. DJ NASA la butoane pregătește terenul așa cum o face de fiecare dată alături de CTC.

MACANACHE

Macanache este un MC din Romania, București, originar din Cartierul Titan (Zona Poarta 4 FAUR). Numele său este Dinescu Constantin-Bogdan, născut pe data de 25 mai 1988. S-a lansat în muzică în 2015 cu cântecul "Asta sunt eu", ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer, cu accente de limbaj vulgar bagabontesc, pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și,totodatăș unul dintre cei mai simplii și pasionați interpreți de muzică Rap din cultura Hip Hop autohtonă.

http://macanache.com/

https://www.facebook.com/MACANACHEINTERZIS/


VALI UMBRĂ

"Pentru Fiecare" este un LP pe care Vali Umbră și Gonza l-au produs independent în perioada 2016-2017. Deși pare, nu este primul album lansat de către cei doi MC. În formula aceasta prin '98-'99 cei doi înregistrau piese hip-hop și participau la evenimente cu numele de OSP, sub care au și scos un "EP cu semnul întrebării". Da, chiar așa se numea. Acum, în prezent, ei și-au reunit forțele creative și au produs un album "Pentru Fiecare".

LP-ul conține 11 track-uri care îmbină elemente clasice de hip-hop cu electro, funk, dubstep, trip-hop, dar aduce și un sunet nou, experimental. Înregistrat, mixat și masterizat prin metoda DIY, Vali Umbră și Gonza au dat continuitate unui moment adus din trecut în viitor. Cei doi au colaborat pe acest album cu Ana-Maria Irimia, Macanache și FLG.

valiumbragonza.bandcamp.com

https://www.facebook.com/vali.umbra/

https://www.youtube.com/channel/UCXWMhrRWhHFO1hKMglul2lA


ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!


Back Published 07 Nov 2017 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose