THE FRESH prezintă AXEL THESLEFF // ARME // Andreea Veder

Experiente / by Grolsch RO

13 May 2017 // 22:00
@THE ARK

Pe 13 mai, The Fresh satisface pofta de vară alături de Axel Thesleff, creatorul anthem-ul Bad Karma, aflat în turneul de promovare a unui nou single.

The Ark va fi învăluit de mister muzical cu bass, emanat de la butoane de succesul internațional Axel Thseleff. Producătorul finlandez de trap va fi susținut din partea scenei locale de ARME, proiect definit de sound-ul unic generat de întâlnirea dintre Arapaima și Empt, dar și de rezidenta Andreea Veder, cu a sa selecție de top din underground-ul urban.

AXEL THESLEFF (FI)

KHATRU MUSIC

https://soundcloud.com/axelthesleff

https://www.facebook.com/axelthesleff

https://axelthesleff.bandcamp.com/

Axel Thesleff este un muzician electronic și producător aflat mereu în căutarea impactului emoțional al sound-ului său asupra ascultătorilor. Un artist ce își ia mereu în serios rolul de compozitor și promotor al bassului modern, Axel definește stilul său ca fiind puternic influențat de muzica modernă de bass, punând însă accentul pe esența muzicii și puterea ei de exprimare.

Artisul finlandez a pornit de la lecții de pian, dar a descoperit rapid partea digitală a muzicii și puterea sa de diversificare a suntelui. Influențat de trupe post-rock ca Sigur Ros, dar și indie ca Aphex Twin, Telefon Tel Aviv sau Radiohead, a continuat să-și dezvoltare stilul muzical, desăvârșit în 2014 prin experimentarea cu note estetice și mostre originare din India. Rezultatul? Marele succes internațional urmat de o grandioasă comunitate SoundCloud "Bad Karma".

LINE-UP:

  • AXEL THESLEFF 
  • ARME 
  • ANDREEA VEDER 

DETALII:

  • DATA: Sâmbătă, 13 mai 2017 
  • ORA: 22:00 
  • LOCAȚIE: The Ark 
  • ADRESĂ: Str. Uranus 150 

LINK EVENIMENT FACEBOOK

https://www.facebook.com/events/262078714253495

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!


Back Published 28 Apr 2017 Experiente
0 comments
Choose a cover
Choose